SINGLE POST

BARAŽ ZA POPUNU LIGA – VAŽNO OBAVEŠTENJE!

Upravni odbor RSS je dana 15.05.2020. godine doneo odluku o kriterijumima za popunu upražnjenih mesta u ligama.

U toj odluci je navedeno da ukoliko se za popunu upražnjenih mesta prijavi veći broj klubova od upražnjenih mesta, biće organizovan baraž. Način odigravanja baraža biće utvrđen nakon prijave ekipa, a termin će biti utvrđen naknadno, u skladu sa odlukama Vlade RS o dozvoli za odigravanje utakmica u dvoranama.

Nakon ove odluke, UO RSS je na predlog TK RSS utvrdio datume baraža, verujući da će se do tada steći uslovi za odigravanje utakmica i naložio TK RSS da utvrdi predlog načina odigravanja baraža i uputi ga UO RSS na odlučivanje.

TK RSS je umesto predloga koji će uputiti UO RSS, doneo Preliminarnu odluku o načinu odigravanja kvalifikacija i objavio je na sajtu RSS.

Ovim putem obaveštavamo sve prijavljene ekipe da NE POSTUPAJU po preliminarnoj odluci, jer će UO RSS, po dobijanju predloga, doneti odluku o načinu odigravanja baraža kojom će utvrditi sve uslove za učešće i odigravanje baraž utakmica, a o čemu će biti obaveštene sve ekipe koje su se prijavile za popunu upraženjnih mesta.

UO RSS, očekuje od TK RSS, da na redovnoj sednici utvrdi konačan predlog odluke o načinu odgiravanja baraža i uputi ga na UO RSS na odlučivanje.

Vest preuzeta sa sajta Rukometnog saveza Srbije.