SINGLE POST

JAGODINA – CRVENA ZVEZDA 37:18 (21:11)

Drastično oslabljeni tim Crvene zvezde poražen je u 2. kolu ARКUS lige za žene od aktuelnog šampiona Jagodine, 37:18 (21:11).
Vesna Bojković nije mogla da računa na kapitena Jovanu Ristić i na Anđelu Gudžić, dok je peh sa povredom na samom meču imala i Aleksandra Mitić. Previše problema na startu sezone za koje se nadamo da će naš tim ubrzo prevazići.
Jagodina je vrlo brzo došla do prednosti, koju je povećavala, (4:1, 12:4), da bi u 20. minutu sa dva brza gola došla i do dvocifrene razlike, 20:9. Seriju domaće ekipe prekinule su Ivana Кrća i Aleksandra Mitić za konačnih 21:11 na kraju 30 minuta igre.
U nastavku, Jagodina je u serijama postizala golove, Crvena zvezda ostala i bez pomoći Aleksandre Mitić, koja je postigla 7 golova do tog momenta, a serijom 7:0 aktuelni šampion je rešio pitanje pobednika, (32:15). Кonačan rezultat je postavila sa sedam metara Tamara Petković.
Aleksandra Mitić je bila najefikasnija sa 7 golova u redovima Crvene zvezde, dok su po dva puta precizne bile Ivana Кrća i Iva Andrić.
Veliku podršku su imale crveno-bele u Jagodini od strane svojih navijača, koji su napravili sjajnu atmosferu. Hvala crveno-beloj Jagodini.
U narednom kolu na Banjicu stiže ekipa Železničara iz Inđije, koja je ostvarial dva trijumfa iz dve utakmice. Nadamo se da će naš tim biti kompletan.